BRENDOVI

Specijalizovani smo za umetnost kreiranja brenda koristeći svoje iskustvo, znanje i stručnost pri stvaranju jedinstvenih i uticajnih brendova koji ne samo da rezonuju sa ciljnom publikom, već i obuhvataju suštinu vrednosti. Sa dokazanim uspehom, kreirali smo brendove koji imaju svoj snažan identitet i ističu se na današnjem konkurentnom tržištu.

ALPINA HERBAL DRINK

Alpina je originalno i autentično bezalkoholno gazirano piće koje je napravljeno od prirodnog alpskog bilja. Savršena je za svaku priliku, bez obzira da li želiš da ugasiš žeđ, podigneš raspoloženje ili započneš zabavu. Alpina je više od pića, to je osećaj – osećaj radosti, nostalgije i avanture.

Alpina Herbal Drink
LavArt Latte

LAVART LATTE

LavArt Latte je profesionalno mleko punog ukusa, tela i teksture koje transformiše obično u savršeno. Pravi nivo prirodne slatkoće, gusta krema i pun ukus, zajedno pružaju savršenu umetnost kafe – Latte Art. Specijalno je razvijeno sa baristima prema ukusu pravih uživaoca kafe ali je i idealno za upotrebu u kuhinji jer svojim ukusom obogaćuje i jela.

Najsavremenija proizvodnja i stroga kontrola kvaliteta garantuju pouzdanost i konstantan kvalitet a standard potpuno sterilnih uslova garantuje najduže rokove trajanja uz očuvanje vrhunskog kvaliteta.

REAL TEA

Inspirisani željom da napravimo zdravo osveženje koje će biti drugačije od drugih, nastao je Real Tea.

Pravi kuvani čaj sa dodatkom čistog voćnog soka. Kombinacija voća i čaja otvorila je sasvim novu dimenziju ukusa, koji predstavlja zadovoljstvo za sva čula. Zaslađen je stevijom i eritritolom, tako da ne sadrži dodati šećer. Niska kalorijska vrednost je ono što Real Tea čini odličnim izborom za sve one koji vode aktivan i zdrav život. Izboru prirodnih sastojaka posvećena je posebna pažnja kako bi imali pozitivno dejstvo na organizam.

RealTea

YUGOSLAVIA HEROES RAKIJA

Vrhunska rakija stvorena po tradicionalnoj recepturi pravljenja domaće rakije, od najzrelijih i najsočnijih ručno branih plodova šljive.

Ukus je izuzetno snažan ali s druge strane topao i voćkast zahvaljujući dvostrukoj destilaciji koja joj daje dodatnu snagu i karakter.

BOCCONE TRADITIONAL ITALIAN POLENTA

Polenta od kukuruznog brašna spremljena je po tradicionalnoj italijanskoj recepturi i predstavlja polu-gotov proizvod za brzu pripremu jela. Boccone Polenta je zdrava i dijetalna prirodna hrana bez glutena i hemijskih supstanci. Nezamenjiv je prilog svim vrstama jela sa ribom, mesom, povrćem…

Polenta je nutritivno vredna namirnica koja pritom ne opterećuje organizam suvišnim kalorijama. Sadrži beta karoten, provitamin A, a ujedno je vrlo dobar izvor vitamina i minerala, uključujući vitamin B5, folnu kiselinu, fosfor, kalijum i magnezijum.

Boccone Polenta